Nuestra pasión por las personas, el planeta y un estilo de vida sereno y saludable basado en una filosofía innovadora, ética y cosmopolita.

Sígueme
ARRIBA
Image Alt

ClubHouse27

Menja bé cada dia (i anant de restaurant!)

Al ClubHouse27 apostem per una dieta saludable i equilibrada, basada exclusivament en els millors productes ecològics i de proximitat. Sabem que la nostra prioritat ha de ser la salut dels nostres clients i per això recomanem i oferim diferents aspectes per portar una vida sana.

cvbzTenim aliments d’una gran qualitat, i oferim aliments frescos, del dia, sostenibles i de proximitat per reduir el CO2 produïdes durant el transport de les mercaderies. A més, un altre gran moutiu per apsotar per els productes km0 és la defensa de la identitat local i evitar la seva pèrdua. Per altra banda, brindem l’oportunitat de que els nostres aliments contingui un greix de bona qualitat, com per exemple els àcids grassos omega 3 i 6 que tenen els peix blau, les nous, els cereals integrals i la civada.

També no poden faltar les fruites i les verdures, que contribueixen a aportar fibra a l’organisme i ens ajuden a combatre l’envelliment, a més d’estimular la circulació sanguínia. Tanmateix, és primordial oblidar-se del sucre i la sal, ja que aquests nutrients aporten calories buides, afavoreixen l’obesitat i desestabilitza l’organisme. Podem utilitzar més espècies o la sal marina, que aporta més minerals i menys sodi.

Altrament, hem de ser conscients que cal evitar consumir 5 productes làctics al dia, perquè és un aliment poc digestiu i pro-inflamatori. És recomanable canviar la llet de vaca per la d’ametlla o d’avena.

Per últim, cal evitar els excessos amb la carn. Estem acostumats a consumir molta carn, fet que emmalalteix l’organisme a llarg termini i no és un aliment de producció sostenible, ja que la ramaderia consumeix una gran quantitat de gas metà, gas amb efecte hivernacle. Cal destacar que una molècula de de gas metà, equival a 23 de diòxid de carboni.

Dejar un Comentario

Abrir chat
1
¿Necesitas ayuda?
Hola.
¿En que podemos ayudarte?