Nuestra pasión por las personas, el planeta y un estilo de vida sereno y saludable basado en una filosofía innovadora, ética y cosmopolita.

Our passion for people, the planet and a serene and healthy lifestyle based on an innovative, ethical and cosmopolitan philosophy.

Sígueme
Follow me
ARRIBA
Image Alt

ClubHouse27

Menja bé cada dia (i anant de restaurant!)

Al ClubHouse27 apostem per una dieta saludable i equilibrada, basada exclusivament en els millors productes ecològics i de proximitat. Sabem que la nostra prioritat ha de ser la salut dels nostres clients i per això recomanem i oferim diferents aspectes per portar una vida sana.

cvbzTenim aliments d’una gran qualitat, i oferim aliments frescos, del dia, sostenibles i de proximitat per reduir el CO2 produïdes durant el transport de les mercaderies. A més, un altre gran moutiu per apsotar per els productes km0 és la defensa de la identitat local i evitar la seva pèrdua. Per altra banda, brindem l’oportunitat de que els nostres aliments contingui un greix de bona qualitat, com per exemple els àcids grassos omega 3 i 6 que tenen els peix blau, les nous, els cereals integrals i la civada.

També no poden faltar les fruites i les verdures, que contribueixen a aportar fibra a l’organisme i ens ajuden a combatre l’envelliment, a més d’estimular la circulació sanguínia. Tanmateix, és primordial oblidar-se del sucre i la sal, ja que aquests nutrients aporten calories buides, afavoreixen l’obesitat i desestabilitza l’organisme. Podem utilitzar més espècies o la sal marina, que aporta més minerals i menys sodi.

Altrament, hem de ser conscients que cal evitar consumir 5 productes làctics al dia, perquè és un aliment poc digestiu i pro-inflamatori. És recomanable canviar la llet de vaca per la d’ametlla o d’avena.

Per últim, cal evitar els excessos amb la carn. Estem acostumats a consumir molta carn, fet que emmalalteix l’organisme a llarg termini i no és un aliment de producció sostenible, ja que la ramaderia consumeix una gran quantitat de gas metà, gas amb efecte hivernacle. Cal destacar que una molècula de de gas metà, equival a 23 de diòxid de carboni.

Dejar un Comentario